© rr

Puts dienstencentrum zoekt helpende handen voor cafetaria: “Je maakt ontmoetingen mee mogelijk”

Putte -

Dienstencentrum Het Lijsternest in Putte zoekt extra vrijwilligers voor de cafetaria. “Je staat er in voor een vriendelijke bediening en bijbehorende taken als afwas, kassa en het aanvullen van de ijskast. Hou je ook van een babbeltje met de mensen? Dan zijn we op zoek naar jou”, luidt de oproep.

Kristof Van Rompaey

De vrijwilligersploeg van Het Lijsternest organiseert en begeleidt er mee activiteiten, bedient er warme maaltijden en is ook de drijvende kracht achter de cafetaria. “Je kunt daar een leuke babbel slaan met andere buurtbewoners en zonder verplichtingen iets drinken voor een democratische prijs”, meldt het dienstencentrum. “Als vrijwilliger maak je zulke ontmoetingen mee mogelijk met een glimlach en een luisterend oor.”

Er zijn shiften van 9 tot 11.30u, 11.30 tot 13.30u en af en toe ook in de namiddag van 13.30 tot 16u. Ze worden verdeeld onder meerdere vrijwilligers. “We zoeken onder meer versterking op woensdag van 11.30 tot 13.30u en op vrijdagvoormiddag van 9 tot 11.30u. Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.”

dienstencentrum@putte.be, 015.23.09.95

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio