©  BELGA

Geen doelpunten in oefenduel tussen Westerlo en Vitesse

Nadat Westerlo eerder op de dag Lommel nipt versloeg, leverde het tweede oefenduel van de dag geen winnaar op. Tegen Vitesse in het Nederlandse Papendal bleef de brilscore op het bord staan. Het was meteen ook de eerste van zes oefenwedstrijden tot nu toe waarin Westerlo niet kon scoren.

bdh

In de eerste tien minuten dreigden Güçtekin (schot net over) en Bernat (poging schuin over). Halfweg de eerste helft ging Bolat goed in de voeten van Romaric. Westerlo claimde tevergeefs een strafschop voor een fout op Bernat. Ook Vitesse kwam voor de rust nog twee keer gevaarlijk opzetten. Bolat ranselde een poging van Wittek uit zijn doel.

In het begin van de tweede helft stuitte Daci, na een mooie individuele actie, op doelman Schubert. Ook Yow vond de doelman op zijn weg. Stilaan sloeg de vermoeidheid toe bij de Kemphanen. Reynolds trapte in het zijnet. Het was meteen ook het laatste wapenfeit.

De Turkse nieuwkomer Ravil Tagir (19), die deze week aansloot op de stage in Nederland, debuteerde als centrale verdediger en speelde de eerste helft. Lyle Foster - trap op de achillespees op de donderdagtraining - kwam niet in actie.

WESTERLO: Bolat, Reynolds, Neustädter, Tagir (46’ N’Diaye), De Cuyper (65’ Seydoux), Dierckx (75’ Chikhi), Güçtekin, Van Eenoo, Bernat, Daci, Gouré (46’ Yow).

MEER OVER KVC Westerlo

MEER OVER VOETBAL

Vastgoed

Jobs in de regio