©  BELGA

Red Flames trainen derde keer op Engelse bodem, iedereen fit voor start EK

Voor de Red Flames staat vrijdag in het oefencomplex van Wigan Athletic een derde training op het programma in aanloop naar hun openingswedstrijd op het EK tegen IJsland. Alle 25 internationals, reserven Jill Janssens en Lenie Onzia incluis, tekenden present bij de start omstreeks 12 uur (11 uur Engelse tijd).

Bron: BELGA

Net zoals de voorbije dagen stelde de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) alleen het eerste kwartier open voor de pers. De Flames warmden onder een bewolkte hemel op met een aantal stretch- en sprintsessies. Aansluitend stonden de eerste oefeningen met de bal op het programma.

Vrijdagavond om 18 uur staan in het hotel van de Belgische selectie persbabbels op het programma met Julie Biesmans, Marie Minnaert en Charlotte Tison. 

Morgen/zaterdag (om 12u30) staat voor de Belgische ploeg een laatste training in Wigan op het menu alvorens de Flames zondag hun EK openen tegen IJsland. Die wedstrijd start om 18 uur in het Manchester City Academy Stadium. Daar zal bondscoach Ives Serneels geflankeerd door kapitein Tessa Wullaert zaterdagavond (18u45) vooruitblikken naar de wedstrijd.

Tegenstander IJsland traint zaterdag (17u45) in tegenstelling tot de Belgen wel in het stadion waar de wedstrijd zal plaatsvinden. Daarvoor staan bondscoach Thorsteinn Halldorsson en aanvoerster Sara Björk Gunnarsdottir de pers te woord.

 ©  BELGA

 ©  BELGA

 ©  BELGA

 ©  BELGA

MEER OVER DE RODE DUIVELS

Vastgoed

Jobs in de regio