Opnieuw aanslag tegen familie van kickbokser Jamal Ben Saddik

DEURNE -

Er lijkt geen einde te komen aan de reeks aanslagen tegen de familie van de bekende kickbokser Jamal Ben Saddik. Na aanslagen tegen aan de familie Ben Saddik gelieerde doelwitten in Borgerhout en Borsbeek, hebben onbekenden donderdagavond toegeslagen in de Sint-Rochusstraat in Deurne.

LEES OOK. Woning van bekende kickbokser beschoten op klaarlichte dag en onder het oog van een politiecamera

Rond middernacht kreeg de Antwerpse politie een noodoproep dat er een explosief tot ontploffing zou gebracht zijn aan Bens Handcarwash in de Sint-Rochusstraat. De firma was tot maart van dit jaar in handen van een lid van de familie Ben Saddik. Bij de Antwerpse politie kon men enkel bevestigen dat interventieploegen ter plaatse waren gekomen voor een mogelijke aanslag. Berichten als zou hetzelfde bedrijf eerder deze week ook al geviseerd zijn, kon de politie niet bevestigen.

 ©  BFM

De familie van de bekende kickbokser Jamal Ben Saddik ligt al enkele weken bijna letterlijk onder vuur. Zo werd de woning van de familie in de Zegepraalstraat beschoten en bestookt met een vuurwerkbom. Het motief voor de aanhoudende aanslagen, zou een conflict in het drugsmilieu zijn. Volgens meerdere bronnen wordt ‘Urbanus’, een van de broers van Jamal Ben Saddik, ervan beschuldigd een lading cocaïne te hebben verduisterd. Jamal Ben Saddik verspreidde eerder deze week een persmededeling waarin hij elke betrokkenheid bij het drugsmilieu ontkent.

LEES OOK. Borgerhoutse wijk vier keer opgeschrikt door aanslag, alles wijst op vergissing door schutters

 ©  BFM

 ©  BFM

 ©  BFM

(jvda)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen