Nieuwkomers op zomerstage van Antwerp moeten zingen bij hun vuurdoop, Nainggolan deelt beelden op Instagram

Spelers en staf van Royal Antwerp FC zijn nog tot en met zaterdag op zomerstage in het Tiroolse Waidring. De barbecue viel donderdagavond door het slechte weer enigszins in het water, maar de zangstonden van de nieuwkomers en de jongeren maakten veel goed. Radja Nainggolan zette enkele hilarische momenten op zijn Instagram.

dige

Zo pakte Arthur Vermeeren, het zeventienjarige jeugdproduct dat indruk maakt op de stage in Oostenrijk, uit met ‘Louise’ van Gers Pardoel. Oranje-international Vincent Janssen koos dan weer voor ‘I Believe I Can Fly’ van R. Kelly.

Ook de 34-jarige Davino Verhulst maakte zijn opwachting met ‘Ik zag twee beren broodjes smeren’. Met zijn keuze kreeg de doelman alle lachers, en dus ook de juryleider Radja Nainggolan, op zijn hand. De Nederlander Emanuel Emegha ontpopte zich dan weer tot beste entertainer. Ook Pierre Dwomoh maakte zijn opwachting. De middenvelder kreeg zijn vuurdoop al op de jongste winterstage in Portugal, maar wilde dolgraag nog eens zingen. Bekijk hierboven de ludieke beelden.

Volg de stage van Antwerp hier op de voet!

Vastgoed

Jobs in de regio