Stadsdichter Monique Bol beoordeelt de ingezonden gedichten. 

Stadsdichter Monique Bol beoordeelt de ingezonden gedichten. © rr

Maak een gedicht over Hoogstraten

Hoogstraten

Stadsdichter Monique Bol en de cultuurdienst doen een oproep aan de inwoners van Hoogstraten om een gedicht te schrijven.

Het thema van het gedicht maakt niet uit, zo lang het maar over Hoogstraten gaat. De tekst mag 4 tot 8 regels lang zijn. Inzenders moeten ook vermelden in welk deeldorp het gedicht een plaats verdient. In totaal mag elke inwoner maximum drie gedichten insturen, maar die mogen niet voor hetzelfde deeldorp bedoeld zijn. De gedichten en eventuele vragen mogen gemaild worden naar stadsdichter Monique Bol voor 13 augustus. Vermeld je leeftijd, adres en een weetje over jezelf.

Elk geselecteerd gedicht wordt bezorgd aan een lokale kunstenaar of illustrator. Die gaat ermee aan de slag. Daarna geven we het resultaat een prominente plek in het centrum van Hoogstraten of een deeldorp. Creatievelingen die met een gedicht aan het werk willen, kunnen zich melden bij de cultuurdienst. (ram)

Stuur een mail met onderwerp ‘Oproep poëzie en kunst’ naar celis.bol@telenet.be voor de gedichten of naar robbe.schrijvers@hoogstraten.be voor de kunstenaars.

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio