Gezellig buurten, met een pintje van de gemeente erbij. 

Gezellig buurten, met een pintje van de gemeente erbij. ©  rr

Buurtbabbels nemen vliegende start

Zoersel -

De zomerse buurtbabbels zijn deze week weer op gang geschoten in Zoersel. Buurtcomité Sinjorendreef en buurtcomité Risschot beten de spits af. Het was er meteen gezellig druk.

De Zoerselse buurtcomités nodigen de wijkbewoners in de vakantie uit voor een buurtbabbel. Daar kunnen ze de buren en het gemeentebestuur leren kennen met een drankje erbij.

Volgende week 12 juli is het de beurt aan buurtcomité Halle-Velden om 19 uur op het dorpsplein van Halle. Buurtcomité Pijlsnel! houdt een buurtbabbel op 19 juli om 19 uur. Het buurtcomité Kardinaal Cardijnlaan inviteert de buren op 2 augustus om 19.30 uur op de Kardinaal Cardijnlaan 29. Op de Krokuslaan 21 wordt er verbroederd door buurtcomité Kloosterklap op 9 augustus om 19 uur. Het buurtcomité Fanny-Gagelaars verzamelt op 23 augustus om 19 uur op het Fanny-speelpleintje. Afsluiten doet het buurtcomité Brakenberg op de Bremberg op 30 augustus om 19 uur.

De inwoners kunnen er ook een babbeltje doen met mandatarissen van de plaatselijke politieke partijen. Zo laat H-eerlijk Zoersel al weten op alle buurtbabbels present te zullen zijn. 

De buurtbabbels van de gemeente Zoersel en de buurtcomités. 

De buurtbabbels van de gemeente Zoersel en de buurtcomités. ©  rr

kma

Vastgoed

Jobs in de regio