Kim Huybrechts opent dit najaar dartswinkel en gaat ook workshops geven: “Uniek dat actieve darter winkel opent”

Nijlen -

De Belgische darter Kim Huybrechts opent binnenkort met zijn vrouw Dana Verhaegen een dartswinkel in hun woonplaats Nijlen. Dat is bekendgemaakt via Facebook. In de winkel zullen ook workshops gegeven worden.

debn

De locatie houdt het dartskoppel voorlopig nog geheim, maar wat we wel al mogen weten is dat de opening voorzien is voor einde september, begin oktober. De bedoeling is dat Dana en Kim samen in de winkel staan, wanneer Huybrechts niet op tournee is in het buitenland.

“De ruimte die er achter ligt wordt ingericht met diverse dartsbanen, waar Kim op zeer geregelde tijdstippen workshops zal geven. Voor België is het hoe dan ook een grote première dat een nog actieve topdarter zelf een winkel opent en er ook mee in staat.”, staat in de Facebookgroep Darts België te lezen.

“Kim, die altijd al een vriendelijke jongeman is geweest, en steeds open staat voor een selfie of een babbel met de fans, zal nu nog meer benaderbaar zijn dan voorheen, maar mag ik vriendelijk adviseren om je enthousiasme binnen de perken te houden. Inderdaad, Curb Your Enthousiasm.” Het is dus nog even wachten op het moment dat je zelf les kan krijgen van het nummer 34 van de wereld en zijn pijltjes kan kopen.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio