Tot 10 juli blijft de brug gesloten voor autoverkeer. 

Tot 10 juli blijft de brug gesloten voor autoverkeer. © RR

Brug van Willebroek nog tot zondagavond afgesloten

Willebroek -

Van donderdag 7 juli tot zondag 10 juli voert de Vlaamse Waterweg onderhoudswerken uit aan de Vredesbrug in Willebroek. Tijdens de werken zal de brug onderbroken zijn voor het wegverkeer én het scheepvaartverkeer. Fietsers en voetgangers zullen de brug wel kunnen gebruiken.

Een aannemer voert in opdracht van De Vlaamse Waterweg onderhoudswerken uit aan de Vredesbrug. Er worden een aantal kabels vervangen alsook de aandrijfmotor. Er kwamen ook al een tijdje meldingen van geluidsoverlast. Om dat op te lossen, wordt een rolwiel van het tegengewicht op linkeroever vervangen.  

Tijdens de werken zal de brug onderbroken zijn voor het wegverkeer, ook het scheepvaartverkeer zal tijdens deze periode niet kunnen passeren. Fietsers en voetgangers zullen de brug wel kunnen gebruiken. Alleen op zondagavond 10 juli tussen 20u en 22u zal de brug ook afgesloten zijn voor fietsers en voetgangers. Voor het doorgaand verkeer is er tijdens de werken een omleiding voorzien via de N16, de ringbrug en de A12. (gdb)

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio