De eerste Kneuterrock van dit jaar in de Hof van de Pastoor in Pulle. ©  kma

Eerste Kneuterrockavond trapt gratis zomerconcerten op gang

Pulle, Zandhoven -

In de Hof van de Pastoor in Pulle werd woensdag met een Ierse avond de aftrap gegeven van de gratis zomerconcerten van de gemeente Zandhoven. Bards and Beards kreeg tijdens de eerste avond van Kneuterrock 2022 geregeld de handen op mekaar.

Kristin Matthyssen

Op 10 juli is het de beurt aan Pulderbos met een groot feest ter ere van de Vlaamse feestdag rond de windmolen van Pulderbos. Om 14u speelt er Battaclan, gevolgd door Jean & Les Flamands. Aansluitend starten de festiviteiten van MuMoZa. Voor de kleinsten is er een mobiele kinderboerderij en springkasteel.

Voor Kneuterrock zijn er nog op de woensdagen 17 juli een optreden van Sant Garden en op 20 juli van de Belgian Quo Band in de Hof van de Pastoor, telkens vanaf 20u.

Bards and Beards. ©  kma

Daarna komt deelgemeente Viersel muzikaal aan haar trekken met Viersels Gerockt, op 27 juli met The Blue Connection en op 3 augustus met Sgt Pepper. Viersel kreeg vorig jaar voor het eerst gratis zomerconcerten en dat was meteen een schot in de roos met een grote opkomst.

Traditioneel sluit Massenhoven de muziekzomer af met de Tettenkotconcerten op 10 augustus met Usual, op 17 augustus met Frontbrakes, op 24 augustus met Filet Americana en als absolute vakantie-uitzwaaier op 31 augustus De Schorre.

Vergeet op 17 juli ook zeker niet de tweede dag van MuMoZa aan de molen in Pulderbos, met onder meer de Joe Cocker Connection. Alle info op MuMoZa.be.

 ©  kma

 ©  kma

 ©  kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners