©  BELGA

Beerschot verliest tegen OH Leuven na winning goal van Holzhauser

Beerschot heeft gevochten voor wat het waard was, maar verloor vanavond toch met 2-1 tegen OH Leuven. Uitgerekend ex-speler Raphael Holzhauser scoorde vanop de stip het winnende doelpunt.

mah

De Leuvenaars kwamen al snel op voorsprong. De twintigjarige Nsingi, die aan een sterke voorbereidingscampagne bezig is, bediende Shengelia. De Georgiër stond helemaal alleen en kon vlot de 1-0 maken.

Beerschot deed goed mee en kwam iets voor het halfuur op gelijke hoogte na onnodig balverlies van Keita. Sanusi profiteerde en trapte de 1-1 tegen de netten. Niet veel later begingen de bezoekers een strafschopfout op Nsingi. Holzhauser mikte de 2-1 vanop de stip in doel tegen zijn voormalige werkgever.

De Oostenrijker werd op het uur overigens vervangen door een landgenoot: Philipp Schobesberger, een 28-jarige tester op het Leuvense middenveld die eerder ook bij Beerschot was gepasseerd.

Toen maakte ook nieuwkomer en Marokkaans international Hamza Mendyl zijn opwachting bij OHL. Verder viel op dat de mannen van Marc Brys behoorlijk goed stonden, maar defensieve risico’s en slordigheden brachten hen alsnog regelmatig in de problemen. De Mannekes kwamen echter niet meer langszij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio