©  JBC

Camille Dhont start eigen kledinglijn: “Met veel roze, natuurlijk”

Camille Dhont (21) start een eigen kledinglijn bij winkelketen JBC. De zangeres tekent er meteen een langdurige overeenkomst voor liefst zes collecties. De eerste verschijnt in november, en wordt voorgesteld in een digitale wereld.

Bij wijze van promostunt geeft Camille als eerste Belgische artiest een optreden in de virtuele omgeving van Roblox, een populaire game voor kinderen. In november begint Camille aan haar zo goed als uitverkochte concertreeks in de Lotto Arena. “De mensen die geen ticket konden bemachtigen, kunnen op deze manier toch kennismaken met mijn nieuwe liedjes”, vertelt Camille.

Tijdens het online concert draagt Camille outfits die ze zelf hielp ontwerpen. “Fijn om te mogen meedenken met de designers. De collectie is 100 procent zoals ik: een groot showgehalte, maar toch comfortabel en casual. Iedereen kan kennismaken met de dingen die ik zelf het liefste draag.” Wat er zeker zal inzitten? “Roze natuurlijk.” (lacht)

LEES OOK. Camille slaat handen in elkaar met befaamde songwriter John Ewbank, die muziek schreef voor Marco Borsato en Lionel Richie: “Hij was meteen onder de indruk van haar talent”

 

 ©  JBC

(dvg)

Vastgoed

Jobs in de regio