Aangeboden door NATAN

 ©  Natan

Logeren in stijl: Natan opent een tijdelijke bed & breakfast mét restaurant in boetiek in Knokke

Modehuis Natan is één van die Belgische begrippen waar je alleen maar fier op kan zijn. Maar baron Edouard Vermeulen, die sinds 1983 de teugels van het modehuis in handen houdt, begon zijn carrière eigenlijk als interieurontwerper. Om die band met interieurvormgeving in de verf te zetten, opent Natan in augustus een tijdelijke B&B in Knokke.

Camille Van Puymbroeck

Zoals het Natan betaamt, ziet de gastensuite boven de boetiek in Knokke eruit om door een ringetje te halen. De stijl van het modehuis werd haast letterlijk vertaald in de aankleding. Gasten kunnen beschikken over een kleedkamer (die uiteraard niet mocht ontbreken), een marmeren badkamer en een couture-slaapkamer – alle ingericht met stukken van de hand van Jean Philippe Demeyer, nog zo’n Belgisch begrip.

Wie erbij wil zijn, moet zich wel haasten. De pop-up opent namelijk de deuren van 3 tot 17 augustus en de plaatsen zijn dus beperkt.

Deze zomer kun je slapen boven de boetiek van Natan. ©  Natan

Dineren op z’n Natans

Wist je geen kamer te bemachtigen bij de Natan bed & breakfast? Geen nood, je kan het modehuis ook met je smaakpapillen beleven. In samenwerking met de Uruguayaanse chef-kok Edgar Carrasco opent Natan namelijk een tijdelijk restaurant bij de boetiek, waar je elke middag de fijnste gerechten uit de Zuid-Amerikaanse keuken kan proeven. De opbrengsten worden geschonken aan 1212, ten behoeve van Oekraïne.