© atv

Zestiger overleden na uitslaande brand in Borgerhout, appartement volledig vernield

Borgerhout -

Bij een uitslaande brand in de Zonstraat in Borgerhout is woensdagmiddag een dodelijk slachtoffer gevallen. Het gaat om de bewoner, een 68-jarige man. Het getroffen appartement is volledig vernield.

De brand ontstond rond de middag. De brand was uitgebroken op de eerste verdieping van een appartementsgebouw en woedde meteen heel hevig. Bij aankomst van de brandweer was de brand al uitslaand. Dat ging ook gepaard met een stevige rookontwikkeling.

De brandweer ging het vuur te lijf en kreeg de brand na een tijd onder controle. “De eerste verdieping van het appartementsgebouw is wel volledig vernield. Op de tweede verdieping is ook veel rookschade”, zegt woordvoerder Jasmien O van de Antwerpse brandweer.

Bij de brand liet de huurder van het pand, een 68-jarige man, het leven. Hoe de brand is kunnen ontstaan, is nog niet duidelijk. Meer dan waarschijnlijk is de oorzaak wel accidenteel. Na het blussen had de brandweer nog lange tijd de handen vol met ventilatiewerk. “Ook enkele naastgelegen panden hingen onder de rook.” (jtp)

 

 © rr

 

 © rr

 

 © rr

 

 © rr 

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio