© rr

Rechtbank spreekt 16 faillissementen uit

Turnhout -

Eerder deze week werden 16 Kempense ondernemingen en ondernemers door de ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, failliet verklaard. Geografisch zaten vooral Herentals en Geel in het oog van de storm. Zo is aan de Diamantstraat in Herentals de bv DL Consulting failliet na dagvaarding.

Marc Peeters

De onderneming bood dienstverlenende activiteiten aan. De curator is Sofie Paepen. Tom Tegenbos en de bv Tegenbos hebben de boeken neergelegd van een horecazaak. De administratieve zetel was gevestigd op de Hondsberg in Herentals. De zaak zelf was gelegen naast de tennisterreinen van Sport Vlaanderen. Arhin Derick, Mie Broosplein in Herentals tekende voor de aan- en verkoop van grondverbeteraar. De zaakvoerder gooide zelf de handdoek, de curator is Sofie Paepen.

Aan Rauwelkoven in Geel is de bv Selo failliet na dagvaarding. De onderneming plaatste vloer- en wandtegels. De curator is Tom Vandecruys. In de Fehrenbachstraat in Geel legde Jannik Bens, bestuurder van de bv Jabe Service de boeken neer. De curatoren zijn Gert Verreyt en Thomas Van Bourgognie. Diego Plees, Diestseweg in Geel, was actief in de bouwsector. De man werd gedagvaard, de curatoren zijn Noël Devos en Bram Vangeel. En de bv CPA Createch, Pas in Geel, stond voor de ontwikkeling van residentiële bouwprojecten. Paul Van Rompaey en Niels Feytons treden op als curatoren.

Aline Van Hamond, Kapellestraat in Mol, baatte Health & Beauty Bar by Aline uit. De boeken werden neergelegd, de curator is Eef Stessens. Ook Devon Versluis, Corbiestraat in Mol, is bankroet. De bedrijfsactiviteit is onbekend. De faling volgde na dagvaarding. De curatoren zijn Gert Verreyt en Thomas Van Bourgognie.

Sven Millei baatte aan de Kongostraat in Turnhout een groothandel uit in diamanten en edelstenen. De onderneming werd gedagvaard, de curator is Ben De Groof. In de Druivenstraat in Turnhout had Danny Langewouters een frituur. De faling volgde na het neerleggen van de boeken. De curator is Benny Backx. En in de Bloemfonteinstraat in Turnhout valt het doek over de activiteiten van Dirk Haesaert. De man was bestuurder van bv DH Machines en Service. Jo Van Cauwenberh en Michiel Roets handelen het dossier verder af.

De bv FBR Concepts, Kerkstraat in Vosselaar, was een groothandel in textiel. De curator voor deze faling op bekentenis is Wim Nysmans. De bv Rova Aanhangwagens, was gevestigd aan de Hoge Mauw in Arendonk. De boeken werden neergelegd. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns. Als laatste in de reeks is de handelsbemiddelaar in bouwmaterialen bv Hesytech, Riyadstraat in Meer (Hoogstraten) failliet na dagvaarding. De zaak is nu in handen van curator Mark Bruurs.

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio