Tweedejaars Yanne Bots, Elias De Bruyn en Merel Dubois wonnen de hoofdprijs met hun autocarreis. © Thomas More

Mechelse studenten blazen jury weg met autocarreis voor vrouwelijke ondernemers

Mechelen, Rotselaar -

Drie studenten Toerisme en Recreatiemanagement van Thomas More in Mechelen hebben de hoofdprijs gewonnen van de jaarlijkse wedstrijd van BAVV, de beroepsvereniging voor Vlaamse autocar- en autobusbedrijven. Samen met een autocarbedrijf uit Rotselaar ontwikkelden ze een reis voor vrouwelijke ondernemers die ze waarschijnlijk ook mogen commercialiseren.

BAVV organiseert de wedstrijd met de bedoeling om een frisse blik te werpen op autocarreizen en met vernieuwende ideeën te komen. Tweedejaars Yanne Bots, Elias De Bruyn en Merel Dubois bedachten Adfemture, een reis speciaal voor vrouwelijke ondernemers, waarvoor ze samenwerkten met Lindencars uit Rotselaar.

Met hun origineel concept en hun “uitzonderlijke visie” haalden de studenten twee prijzen binnen: die van beste autocarreis en de overkoepelende prijs voor de vijf deelnemende hogescholen. De studenten maakten veel indruk op de jury. Ze krijgen waarschijnlijk de kans om hun reis te commercialiseren, omdat ze van zo’n uitzonderlijke kwaliteit is.

“Vanaf pagina 1 was de jury echt zwaar onder de indruk van de topkwaliteit van dit dossier, de originaliteit, de weloverwogen keuzes die de studenten hebben gemaakt … Overal is over nagedacht, wat geresulteerd heeft in een topprogramma”, zegt Jan Deman, secretaris van BAVV. (svh)

MEER OVER Bedrijven Mechelen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio