De voorleessessies vinden elke dinsdag op 18u plaats. 

De voorleessessies vinden elke dinsdag op 18u plaats. © bequest.nl

Voorlezers Bib trekken deze zomer op locatie

Balen -

De voorlezers van de Bib van Balen lezen deze zomer elke dinsdag om 18u op een andere locatie in de gemeente. Bij goed weer is dat buiten, maar er is ook telkens een alternatief in de buurt bij slecht weer.

Onder het motto ‘Boekje (te) buiten’ leest de bib elke dinsdag van de zomervakantie gratis voor op een andere locatie in Balen. De voorlezers kiezen telkens een ander thema, waardoor geen enkele sessie hetzelfde is. De sessies starten telkens om 18u, vooraf inschrijven is niet nodig.

De Pastorij van Olmen gaf de aftrap op 5 juli. Op 12 juli vindt de sessie plaats in basisschool De Bosmier op Rijsbergdijk. De speeltuin in de Stuifzandstraat in Hulsen is op 19 juli aan de beurt. Bij slecht weer wordt er voorgelezen onder het afdak van school de Twinkeling. Op 26 juli vindt de voorleessessie plaats in het speeltuintje op de Berg. Bij regen wordt naar de Bib uitgeweken.

GBS De Puzzel is op 2 augustus aan de beurt en de kinderboerderij van de Keiheuvel verwelkomt kinderen op 16 augustus. De speeltuin aan de Kruisblokken in Olmen is de locatie van de voorleessessie op 23 augustus. Bij regen vindt die plaats in de Pastorij. En tenslotte is de Bib van Balen de locatie voor de voorleessessie op 30 augustus.  (mto )

www.facebook.com/BibvanBalen

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio