©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

SK Beveren: tester Thierno Barry is tweede zomeraanwinst, Yannick Thoelen (KV Mechelen) in beeld

Vertrekt Yannick Thoelen (31) deze zomer bij KV Mechelen? Die kans zit erin. De 31-jarige doelman is namelijk in beeld bij SK Beveren.

whb, thst, dige

Yannick Thoelen staat hoog op het verlanglijstje om Nordin Jackers op te volgen bij SK Beveren. De 31-jarige doelman is in onderhandeling met de Wase club, al is er voorlopig nog geen akkoord bereikt. Er zijn echter ook kapers op de kust, want Thoelen kan ook rekenen op interesse van een andere club uit de Challenger Pro League.

Oscar Linner, een 25-jarige doelman die de voorbije dagen op proef was, werd intussen doorgestuurd. Met tester Thierno Barry legde Beveren wel zijn tweede zomeraanwinst vast. De Frans-Guineese spits wist de sportieve staf te overtuigen met onder meer vier doelpunten in twee oefenmatchen. Woensdag werd hij officieel voorgesteld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Thierno kwam bij ons om zich te bewijzen als professioneel voetballer. In de korte testperiode bij ons, zagen we het talent en het potentieel dat hij bezit”, verklaart CEO Antoine Gobin op de clubwebsite. “We kijken ernaar uit om hem te zien groeien bij onze club en door te stoten als een sleutelspeler in de nabije toekomst.”

Brendan Schoonbaert verlaat dan weer de club. De 22-jarige verdediger kwam niet meer in de plannen van T1 Wim De Decker voor en tekende een contract bij Knokke.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER SK Beveren

MEER OVER VOETBAL

Vastgoed

Jobs in de regio