Links: slachtoffer Anna Moriah Wilson, rechts: verdachte Kaitlin Armstrong. 

Links: slachtoffer Anna Moriah Wilson, rechts: verdachte Kaitlin Armstrong. ©  rr

Amerikaanse wielrenster (34) die verdacht wordt van moord had paspoort van zus en factuur van plastische chirurgie op zak

Kaitlin Armstrong, de 34-jarige gravelrijdster die verdacht wordt van de moord op Mo’ Wilson, de ex van haar partner, had het paspoort van haar zus bij toen ze het buitenland werd gevonden. Dat schrijven FOX News en televisieprogramma Inside Edition. Armstrong zou Wilson hebben vermoord uit jaloezie en werd na wekenlange vlucht gevonden in Costa Rica.

svoBron: FOX, Inside Edition

LEES OOK. Van moord verdachte wielrenster na klopjacht van 43 dagen opgepakt: “Ze zag er anders uit”

Anna Moriah Wilson (25) wordt op 11 mei in Austin, Texas neergeschoten teruggevonden in het huis van een vriendin. Wilson, een bekende naam in het gravelbikemilieu, had eind vorig jaar een korte relatie met graveltopper Colin Strickland (35). Al loopt die relatie op de klippen. Strickland keert terug naar zijn vorige vriendin Kaitlin Armstrong (34).

Strickland en Wilson gingen op de bewuste dag van de moord zwemmen en iets eten, “louter als vrienden” laat Strickland weten. Korte tijd nadat Strickland haar naar haar logeeradres heeft teruggebracht, wordt Wilson dood teruggevonden. Armstrong wordt verdacht, omdat ze verschillende keren bijzonder kwaad had gereageerd en bedreigingen had geuit toen ze had opgevangen dat er opnieuw toenadering was tussen de twee. Armstrong wordt vrijgelaten vanwege een procedurefout en verdwijnt daarna van de kaart. Pas 43 dagen later wordt ze teruggevonden in Costa Rica.

Plastische chirurgie

Het Amerikaanse televisieprogramma Inside Edition, dat een crew naar Costa Rica had gestuurd nadat duidelijk werd dat Armstrong daar verbleef, zegt dat ze twee paspoorten bij zich had. Haar eigen paspoort en dat van haar zus Christine Armstrong. “De documenten waren naar verluidt achtergelaten in een locker na haar arrestatie”, klinkt het. De politie wil dat nieuws nog niet bevestigen. Wel zeggen ze dat ze het paspoort van iemand anders gebruikte om de grens over te steken.

Er zou ook een factuur van een plastische chirurgie operatie gevonden zijn van 6.350 dollar onder een andere naam. Volgens de politie werd de vrouw met pleisters en blauwe plekken op haar gezicht gevonden. Ze claimde dat ze zich had bezeerd tijdens het surfen. Ook haar haar was geverfd in een donkere kleur. Haar zus heeft nog niet gereageerd, noch wordt ze volgens FOX beschuldigd van een misdrijf.

Vastgoed

Jobs in de regio