©  Beerschot

Beerschot verwelkomt nieuwe assistent Thomas Darazs, ook extra oefenmatch in Heist gepland

De staf van Beerschot krijgt er nog een Oostenrijker bij: Thomas Darazs (44). Hij komt over van de nationale jeugd van Oostenrijk en wordt net als daar assistent-trainer. Zijn contract op het Kiel loopt tot 2024, met optie.

yala

Hoofdtrainer Andreas Wieland haalde hem zelf binnen. “Ik ben heel erg blij dat we met Thomas een ervaren coach kunnen toevoegen aan onze staf. Ik werkte al samen met hem bij de Oostenrijkse voetbalbond en Thomas past perfect bij mijn voetbalvisie en die van Beerschot.”

“Ik ben klaar om me 100% te smijten”, zegt Thomas Darazs in een eerste reactie op de clubwebsite. “Ik wil mezelf elke dag verbeteren net zoals deze club, daarom dat dit project mij aansprak. Ik ben ook blij om opnieuw te kunnen samenwerken met coach Wieland. We hebben niet enkel bij de Oostenrijkse voetbalbond samengewerkt maar ook nog samen gevoetbald in Oostenrijk. Ik kijk er naar uit om samen met hem en de rest van de technische staf op het veld te staan.”

Extra oefenmatch

Verder heeft Beerschot nog een oefenwedstrijd aan de kalender toegevoegd. Direct na de stage in Nederland - op zondag 24 juli om 13u30 - speelt het in en tegen KSK Heist. Die wedstrijd is open voor het publiek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio