Sfeerbeeld van Feesten in het Stadspark een aantal jaar geleden. 

Sfeerbeeld van Feesten in het Stadspark een aantal jaar geleden. © WAS

Feesten in het Stadspark dit weekend: gratis openluchtfestival, eten en veel randanimatie

Antwerpen -

Het district Antwerpen viert dit weekend feest in het Stadspark. Naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag wordt het groene hart van de stad twee dagen lang omgetoverd tot een heus festivalterrein.

Op zaterdag starten de festiviteiten om 10u met een yogasessie, gevolgd door een uurtje zumba. Vlak voor het middaguur staat de parkloop op het menu. Na de inspanning volgt dan de ontspanning met een partijtje petanque. Ondertussen zullen de eerste beats ook door het park weergalmen dankzij de Café Au Lait-dj’s. Om 16u nemen lokale legendes Arno Lemons, dj Boats en Juicy the dj de decks over tot 20u. Na sets van Skyve en Flo Windey en Shoarma Soundsystem wordt de eerste dag afgesloten met een afterparty in Grand Café Capital. 

Op zondag wandelen bezoekers tussen 9u en 17u van gedicht naar gedicht. Ook de tuinkabouter-zoektocht, die start om 10u, loopt door tot 17u. Kinderen zullen zich de hele middag kunnen uitleven in onder meer het springkasteel en de kinderdisco. Camille, Mama’s Jasje en Gene Thomas luiden vanaf 16u het einde in van het feestweekend.

Het hele weekend lang zullen foodies hun hart kunnen ophalen aan de verschillende kraampjes. Op het menu staan onder meer Koreaanse lekkernijen, quesadilla’s, taco’s, burgers en kroketjes in verschillende smaken.

Alle info vindt u hier. (lava)

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio