Verhalen beluisteren aan de grot van Edegem. 

Verhalen beluisteren aan de grot van Edegem. © Filip Spoelders

Wondere Woensdagen brengen bezoekers met verhalen en muziek samen aan de grot van Edegem

Edegem -

Tijdens acht woensdagen van de zomervakantie brengt de pastorale eenheid Heilige Maria Magdalena van Mortsel en Edegem Bijbelse verhalen aan de Edegemse grot. Het eerste verhaal gaat over hoe het allemaal begon.

Filip Spoelders

De Wondere Woensdagen beginnen op woensdag 6 juli om 19 uur aan de grot in de Hovestraat. Bij slecht weer zullen de bezoekers in de basiliek terecht kunnen. Tijdens de eerste editie van deze zomer overloopt vertelster Myriam het verhaal van de eerste mensheid in het paradijs tot Babel.

Een verhaal dat iedereen mogelijk al kent maar het team van de pastorale eenheid nodigt uit om toch maar eens te komen luisteren. “Opgewarmde kost, denk je? Vergeet het maar. Op deze manier heb je het begin van de Bijbel nog nooit gehoord. Het verhaal wordt afgewisseld met zang en muziek om tot slot gezellig na te praten met een drankje en een knabbeltje.”

Tot en met 24 augustus wordt er steeds een verhaal uit de Bijbel gebracht. Op 13 juli en 10 augustus worden de verhalen aangepast op maat van de kinderen.

Vastgoed

Jobs in de regio