© rr

Verover plekje achter de draaitafel op Vaag Outdoor

Antwerpen, Borgerhout -

Club Vaag zoekt nog één dj om de affiche te vervolledigen van Vaag Outdoor, het festival dat de nachtclub in september organiseert op Spoor Oost in Antwerpen. Die dj wordt gekozen aan de hand van een wedstrijd. De winnaar mag op zondag 4 september de Club Vaag-stage openen en het publiek opwarmen voor de sets van onder andere Nick Bril B2B Mosoo en nog enkele andere bekende internationale dj’s die binnenkort aangekondigd worden.

Rebecca Van Remoortere

“Omdat iedere dj weet hoe moeilijk het is om een plaatsje te veroveren op een festival, besloten we om voor de eerste editie van ons festival jong talent een duw in de rug te geven”, zegt Sam Schabel, manager van Club Vaag en medeorganisator van het eendagsfestival op Park Spoor Oost.

“We zijn op zoek naar talent uit zowel Antwerpen als ver buiten de Koekenstad. Talent dat zich vooralsnog schuilhoudt in de slaapkamer en verfrissende sets kan mixen van drie kwartier tot een uur. De winnaar mag niet alleen de Club Vaag-stage openen, maar ook als voorprogramma fungeren voor vaste waarden zoals Nick Bril B2B Mosoo, en enkele andere mooie internationale acts die we volgende week aankondigen.”

Wie op Vaag Outdoor wil draaien, moet zich tussen 4 juli en 4 augustus registreren op www.vi.be, een muziekplatform met daarop dj-profielen. Vervolgens moet de kandidaat een uitgekiende house- of deephouse-set uploaden van drie kwartier tot een uur. Het team van Club Vaag zal alle inzendingen beluisteren en één naam selecteren die het Club Vaag-podium mag openen.

Met deze dj-contest zet Club Vaag nog meer in op het geven van speelkansen aan jonge en/of beginnende dj’s. Op donderdag organiseert de Antwerpse nachtclub ook al Vage Donderdagen, een wekelijks partyconcept waarmee jonge en onbekende dj’s de kans krijgen om in een echte discotheek te draaien.

Het festival Vaag Outdoor vindt plaats op zondag 4 september op Spoor Oost in Borgerhout. Festivalgangers krijgen vier verschillende podia voorgeschoteld met genres die variëren van House tot Industrial Techno en Drum & Bass. De volledige line-up met nationale en internationale artiesten wordt de komende weken bekendgemaakt.

Vaag Outdoor, zondag 4 september 2022, Park Spoor Oost. Tickets kosten tussen de 25 en 39 euro. www.clubvaag.be/vaagoutdoor

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio