©  Beerschot

 

 ©  Isosport

1 / 2
thumbnail:  
thumbnail:  

Beerschot haalt Belgische middenvelder: Andi Koshi komt over van Cercle Brugge

Andi Koshi (21) is de negende zomertransfer voor Beerschot. De jonge centrale middenvelder komt over van Cercle Brugge, waar hij einde contract was. De Belgische Kosovaar tekende op het Kiel een contract van twee jaar met een jaar optie.

tsfn, yala

Koshi speelde in de jeugd al bij Germinal Beerschot, waarna hij bij Anderlecht en PSV werd opgeleid, maar uiteindelijk prof werd bij Cercle Brugge.

“Het voelt een beetje als thuiskomen”, zegt Koshi in een eerste reactie op de clubwebsite. “Het voelt vertrouwd aan, ook al is het lang geleden dat ik hier nog geweest was. Ook in de groep is het een beetje thuiskomen. Ik heb samen gevoetbald met Ilias bij Beerschot en ook Ryan ken ik nog. Met hem voetbalde ik wel eens op het pleintje bij mij achter de hoek. Mardo Nzita ken ik misschien nog het beste. Met hem voetbalde ik bij Anderlecht en zat ik ook op school.”

Dinsdagavond kwam Beerschot ook met de officiële bevestiging over Andi Koshi:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Beerschot zit ondertussen met een kern van 23 spelers onder wie 15 Belgen. Op het vlak van uitgaande transfers zal Blessing Eleke in principe vertrekken. Er is concrete interesse voor de Nigeriaanse spits.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio