Van bij de start was het gezellig druk in het Gemeentepark op de eerste Parkhappening van de zomer.  

Van bij de start was het gezellig druk in het Gemeentepark op de eerste Parkhappening van de zomer.  © Elke Lamens

Veel sfeer en muziek op eerste Parkhappening na coronapauze: “Het doet deugd om terug te zijn”

Brecht -

Het Gemeentepark liep maandagavond gezellig vol voor de eerste Parkhappening sinds 2019. Zowel bij organisatie als bij de bezoekers zag je alleen maar blije gezichten op deze 99ste muziekavond. Volgende maandag is het groot feest, want dan staat de teller op honderd.

Zo’n duizend inwoners verzamelden in het Gemeentepark waar na twee jaar coronapauze nog eens muziek werd gespeeld. Het park liep van bij de start al mooi vol. Alle tafeltjes waren bezet en zowel klein als groot zette een pasje op de dansvloer.

De muziek zette groot en klein in beweging op de dansvloer.

De muziek zette groot en klein in beweging op de dansvloer. © Elke Lamens

Nieuw was de lounge met strandstoelen onder de bomen en ook de nieuwe setting viel in de smaak. “Ik ben er erg tevreden mee. Alles in een cirkel opstellen, maakt het intiemer en gezelliger”, ervaart woordvoerder Dirk Francken.

De nieuwe lounge was goed bezet.

De nieuwe lounge was goed bezet. © Elke Lamens

Met Parkhappening is de zomer in Brecht echt goed ingezet. Elke maandagavond in juli staat er muziek op het programma in het Gemeentepark. Op maandag 11 juli, de Vlaamse feestdag, is het precies de honderdste keer dat de Vriendenkring van het Gemeentepersoneel de happening organiseert en dat wordt gevierd.

De sfeer zat er al op de eerste parkavond goed in.

De sfeer zat er al op de eerste parkavond goed in. © Elke Lzamens

Vanaf 14u is groot en klein welkom voor een leuk familieprogramma, verzorgd door de cultuurdienst. ’s Avonds is het dan aan Level Six en Dj Promil om de Parkhappening te vereeuwigen.

 (ella)

https://parkhappening-brecht.be/

Vastgoed

Jobs in de regio