Christoff treedt vrijdag op in het park van Halle. 

Christoff treedt vrijdag op in het park van Halle. ©  fvv

Parkplezier keert terug en strikt Vlaamse kleppers als Christoff en Willy Sommers

Halle-Zoersel -

Na enkele jaren complete radiostilte keert Parkplezier dit jaar terug naar het gemeentepark in Halle. Met onder meer Christoff en Willy Sommers strikt de nieuwe organisatie alvast twee grote namen. Het programma wordt verder aangevuld door partyband Level Six en de Cubaanse band D’Love.

Kristin Matthyssen

Elke vrijdag van juli staat in het teken van muziek en plezier in Halle. Op 8, 15, 22 en 29 juli vindt Parkplezier opnieuw plaats. De organisatie hoopt met deze gratis toegankelijke evenementen vooral veel ambiance en sfeer naar het park rondom het mooie Hallehof te brengen.

“Het is een eer om op zo’n mooie locatie een event te organiseren. We hopen dat de inwoners van Halle en omstreken elkaar de volgende weken opnieuw tegen het lijf kunnen lopen hier”, vertelt Kaat De Gruyter.

Het programma is erg divers. De eerste twee avonden staan in het teken van de Vlaamse muziek. Vrijdag 8 juli komt Christoff, met Torsten, Patrick Onzia en Johan Veugelers in het voorprogramma. Op 15 juli is het de beurt aan Sitse De Backer en niemand minder dan idool Willy Sommers.

Willy Sommers wordt zeker een publiekstrekker. 

Willy Sommers wordt zeker een publiekstrekker. ©  rr

Op 22 juli is het feesten geblazen met partyband Level Six. Jo hens (Niko uit familie) heeft sinds kort een nieuwe zangeres naast hem staan. Lisa Michels (finaliste K2 zoekt K3) vervoegt hem en samen zorgen ze voor bakken energie, meezingers, dansbare hits en de lekkerste gitaarriffs.

De laatste avond wordt georganiseerd in samenwerking met de Wereldraad van Zoersel. Alexander Zamora Vera zal er een geweldige salsa-initiatie geven waarna de band D’Love de meest zwoele songs zal spelen. De Cubaanse zanger, Daniel Lopez Montejo, is dan weer gekend van zijn deelname aan The Voice van Vlaanderen.

Verder zijn er ook enkele voorprogramma’s voorzien die het zeker de moeite maken om wat vroeger naar het park af te zakken.

Alle optredens vinden plaats tussen 19.30u en 23u.

www.parkplezier.be

Facebook: Parkplezier.be

Vastgoed

Jobs in de regio