© RTV

Westerlo legt Griffin Yow voor vier jaar vast, Halil Akbunar gearriveerd op stage

Westerlo heeft de transferteller van de zomermercato op zes gezet. De Amerikaanse flankspeler Griffin Yow tekende een contract voor vier seizoenen bij de Kemphanen. Nummer zeven zal niet lang op zich laten wachten: Halil Akbunar is maandag op stage in Papendal gearriveerd.

sks

De transfer van Yow hing al een tijdje in de lucht. Westerlo en DC United bereikten twee weken geleden al een akkoord en eind vorige maand sloot de 19-jarige Amerikaan al aan op training.

Nu is ook administratief de overgang helemaal afgerond. Yow ondertekende een contract voor vier seizoenen. De flankspeler debuteerde op zijn 16e in de MLS en was in 32 wedstrijden voor DC United, waar hij vorig seizoen nog werkte onder Hernan Losada, goed voor drie doelpunten en twee assists.

Halil Akbunar nummer zeven

Het telraam van Jonas De Roeck krijgt er straks nog een zevende bolletje bij. Halil Akbunar arriveerde maandag nog op stage in het Nederlandse Papendal. De andere Turkse aanwinst, Ravil Tagir, sluit in principe dinsdag aan bij de groep. Hij keerde na de fysieke en medische testen terug naar Turkije om zijn visum in orde te brengen, een proces dat enige vertraging heeft opgelopen.

MEER OVER KVC Westerlo

MEER OVER VOETBAL

Vastgoed

Jobs in de regio