Links: De Turnhoutsebaan in Deurne met het verkeersbord van N-VA Deurne. Rechts: Jan Van Wesembeeck, voorzitter van Vlaams Belang Deurne 

Links: De Turnhoutsebaan in Deurne met het verkeersbord van N-VA Deurne. Rechts: Jan Van Wesembeeck, voorzitter van Vlaams Belang Deurne ©  rr

Vlaams Belang reageert op “platvloerse” actie van N-VA Deurne: “Loze praatjes, vullen geen gaatjes”

Deurne -

Jan Van Wesembeeck, voorzitter van Vlaams Belang Deurne laat zich sterk uit over de actie van N-VA Deurne, die aandacht vraag voor de slechte staat van het wegdek van de Turnhoutsebaan. “Ze zitten al achttien jaar aan de knoppen in het Vlaams Gewest”, zegt hij. “En om iets gedaan te krijgen, moeten ze bordjes ophangen? Dat is toch absurd.”

LEES OOK. N-VA Deurne voert actie tegen vele putten op de Turnhoutsebaan

N-VA Deurne heeft bordjes opgehangen op de Turnhoutsebaan in Deurne met het opschrift ‘putten’. De partij wil zo aandacht vragen voor de slechte staat van het wegdek en hoopt zo het Vlaams Gewest, dat bevoegd is voor de straat, tot actie te dwingen.

Jan Van Wesembeeck, voorzitter van Vlaams Belang, verslikte zich bijna in zijn koffie toen hij het bericht zag. “Dit is platvloerse politiek”, reageert hij. “Ze zijn een bestuurspartij. Ze zitten al achttien jaar aan de knoppen in het Vlaams Gewest, in de Vlaamse regering. Als grootste partij krijgen ze op 18 jaar blijkbaar niets gedaan en moeten ze bordjes gaan ophangen? De burgemeester van Antwerpen (Bart De Wever, red.), de nationaal voorzitter woont in Deurne en is Vlaams parlementslid. Dat is compleet van de pot gerukt. Hoe geloofwaardig ben je dan nog als je naar de kiezer trekt.”

“Loze praatjes vullen geen gaatjes”, besluit Van Wesembeeck. “Doe er iets aan in plaats van deze platvloerse vorm van politiek te voeren.”

Vlaams Belang Deurne reageert op de actie van N-VA Deurne 

Vlaams Belang Deurne reageert op de actie van N-VA Deurne © rr

 jas

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio