©  Kersten Steurbaut

Lukas Van Eenoo tot 2025 bij Westerlo, Kyan Vaesen tot 2026

Promovendus Westerlo heeft het contract van Lukas Van Eenoo opengebroken. De middenvelder verlengde zijn lopende verbintenis met één seizoen tot 2025.

sks

Van Eenoo zit al sinds januari 2018 bij Westerlo en groeide er de voorbije jaren uit tot één van de steunpilaren van de Kemphanen. Afgelopen seizoen werd de West-Vlaming nog uitverkozen tot Speler van het Seizoen in 1B.

De middenvelder lag in het Kuipje nog twee jaar onder contract en verlengt zijn lopende verbintenis nu met een extra seizoen. “Het is een blijk van veel vertrouwen van de club”, is Van Eenoo opgetogen. “Op een bepaalde leeftijd is het mooi dat je een meerjarig contract kan tekenen.

Als zijn contract straks afloopt zal Van Eenoo 7,5 jaar voor Westerlo spelen. “Het zou mooi zijn om hier de langst dienende speler te worden, maar dan mag Koen (Van Langendonck, nvdr.) niet te vaak zijn contract verlengen (lacht).” De Limburgse doelman begint straks aan zijn tiende seizoen bij Westerlo.

Vaesen tot 2026

Nog contractnieuws in het Kuipje. Jeugdproduct Kyan Vaesen (21) zette zijn handtekening onder een verlengd contract tot 2026. De jonge aanvaller brak vorig seizoen in 1B helemaal door bij Westerlo. Hij leverde 5 doelpunten en 8 assists af in het jaar van de promotie.

MEER OVER KVC Westerlo

MEER OVER VOETBAL

Vastgoed

Jobs in de regio