© Politie Antwerpen

Nerveuze 17-jarige dealer betrapt: politie neemt cannabis en coke in beslag

Hoboken -

De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend een 17-jarige dealer aan de kant gezet voor een controle. De jongeman had cannabis en cocaïne bij en werd opgepakt.

jtp

Het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Zuid zette de jongeman aan de kant aan de Sint-Bernardsesteenweg. “Hij verplaatste zich op een step en was volop aan het gsm’en”, zegt woordvoerder Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. “Omdat hij ook ongedurig links en recht om zich heen keek, besloot de politie om hem te controleren.”

Tijdens die controle bleek dat de man inderdaad met iemand had afgesproken om verdovende middelen te leveren. “Hij had verschillende dosissen cocaïne en cannabis op zak en een kleine weegschaal. 12 gram cannabis, 2,6 gram cocaïne en onder meer de step waarmee de man zich verplaatste, zijn in beslag genomen”, aldus Bruyns. De 17-jarige verdachte is voorgeleid bij de jeugdrechter.

Ook aan de Vlaamsekaai is dit weekend een dealer opgepakt. Een bromfietser viel het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio West zaterdag op omdat hij in de Bouwmeesterstraat druk bezig was met zijn gsm. Aan de Vlaamsekaai wisselde hij iets uit met een bewoner. “Bij controle bleek dat hij drugs geleverd had. Hij was ook nog in het bezit van cocaïne, hasjiesj, cash geld en een gsm”, zegt de politie. De verdachte van net 20 jaar werd bij de onderzoeksrechter voorgeleid.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio