Tom Van Eycken, voorzitter van jong N-VA Deurne, districtsraadslid Alain Hoeckx en fractieleider in de Antwerpse gemeenteraad Koen Laenens 

Tom Van Eycken, voorzitter van jong N-VA Deurne, districtsraadslid Alain Hoeckx en fractieleider in de Antwerpse gemeenteraad Koen Laenens ©  rr

N-VA Deurne voert actie tegen vele putten op de Turnhoutsebaan

Deurne -

Op de Turnhoutsebaan in Deurne duiken sinds enkele weken verkeersborden op met het opschrift ‘putten’. Het gaat om een actie van N-VA Deurne die de slechte staat van de straat wil aanklagen. “De putten zijn ondertussen zo diep dat klanten van onze middenstanders wegblijven, uit schrik voor schade aan hun wagen”, zegt N-VA-districtsraadslid Alain Hoeckx.

De Turnhoutsebaan in Deurne ligt er niet zo fraai bij. N-VA Deurne klaagt de situatie nu aan met een ludieke actie. Op verschillende plekken hebben ze verkeersborden opgehangen met het opschrift ‘putten’, om voorbijgangers te waarschuwen voor de slechte staat van het wegdek. Tegelijkertijd willen ze zo ook het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en Vlaams minister van Mobiliteit, Lydia Peeters (Open Vld) wakker schudden om iets aan de situatie te doen.

 

 ©  rr

“Onze handelaars zijn hier de dupe van”, begint districtsraadslid Alain Hoeckx (N-VA). “De putten zijn ondertussen zo diep dat er al handelaars hebben laten weten dat klanten wegblijven, uit schrik voor schade aan hun wagen. De herstelwerken zijn al voor de zoveelste keer uitgesteld en ook nu hebben we nog geen nieuwe datum doorgekregen van het AWV. Dit kan écht niet langer blijven duren.”

“Ook de oversteekplaatsen en fietspaden hebben dringend nood aan een herstelling”, vult Tom Van Eycken, voorzitter van jong N-VA Deurne aan. “Door de erbarmelijke staat van de weg is fietsen gevaarlijk geworden.”

 

 ©  rr

 jas

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio