De organisatoren zorgen voor stoeltjes. 

De organisatoren zorgen voor stoeltjes. © UPC Duffel

UPC Duffel programmeert weer optredens in eigen park

Duffel -

Het Universitair Psychiatrisch Centrum zorgt deze zomer met de zevende editie van Boterhammen in ons Park opnieuw voor een festivalsfeer in Duffel. Lies & Jeroen geven met hun eigen Nederlandstalige luisterliedjes op donderdag 7 juli de aftrap.

Chris Van Rompaey

“De zomer staat voor veel mensen gelijk aan festivals: dat gevoel mogen we ook hier ervaren. Patiënten zien veel medewerkers op vakantie vertrekken, terwijl zij hier blijven. Op deze manier waait er ook voor hen een zomersfeertje aan. Voor medewerkers is het een fijn ontmoetingsmoment zonder verplichtingen en ook patiënten kijken uit naar de optredens”, zegt algemeen directeur Dirk Broos.

 

 © UPC Duffel

“De zevende editie van het succesvolle Boterhammen in ons Park start op donderdag 7 juli. Het concept is simpel. Jij zorgt voor de boterhammen, wij voor de muziek. Elke donderdagmiddag, tussen 12 en 13u, nodigen we muzikanten uit in ons park. Dat zeven weken op rij. Wie woont en werk in en rond Duffel en toevallige voorbijgangers verwelkomen we met open armen. De toegang is gratis.”

Je vindt het park van het Universitair Psychiatrisch Centrum tussen de Rooienberg en de Stationsstraat.

Line-up: 7 juli: Lies & Jeroen, 14 juli: Bram Jam, 28 juli: Kathleen Vanderhoudt & Bruno Deneckere, 4 augustus: Cream Colored Ponies, 11 augustus: Sofie La Digue, 18 augustus: Ht Roberts, 25 augustus: Rik Mercelis. (cvr)

Vastgoed

Jobs in de regio