Contenti biedt huishoudhulp bij mensen thuis of strijkdiensten aan. 

Contenti biedt huishoudhulp bij mensen thuis of strijkdiensten aan. © RR

Fusiebedrijf gaat door leven als Contenti

Kempen -

De dienstenchequebedrijven Ten Diensten en ’t Gerief kondigden een maand geleden aan dat ze voortaan als een fusiefirma door het leven gaan. Die krijgt nu de naam Contenti, een verwijzing naar tevreden klanten én werknemers.

Dienstenchequebedrijf ’t Gerief is in 2005 opgericht door de OCMW’s van Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen, Vorselaar, Lille en Kasterlee. In 2006 deden Geel, Laakdal en Meerhout iets gelijkaardig met Ten Diensten. Beide bedrijven willen vooral groeikansen geven aan mensen met minder mogelijkheden op de arbeidsmarkt door hen als poets- of strijkhulp aan het werk te zetten.

Dat doen ze vanaf 1 juli doen onder de fusienaam Contenti. “We kozen voor die naam omdat deze goed past bij wat we als sociaal geëngageerd bedrijf willen betekenen in de maatschappij. We willen ervoor zorgen dat onze medewerkers en klanten tevreden zijn. Bovendien klinkt Contenti vrolijk en is die makkelijk te onthouden en uit te spreken”, zegt directeur Hans Bouwen van Contenti.

De firma biedt huishoudelijke hulp via dienstencheques bij mensen thuis. Daarnaast beschikt het over acht strijkateliers en vier strijkpunten, verspreid over verschillende regio’s in de Kempen. Verder is er ook een strijkophaaldienst voor bedrijven. (ho)

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio