©  KV Mechelen media

Officieel: KV Mechelen legt transfervrije Ngoy voor drie jaar vast

Het was al even duidelijk dat Julien Ngoy van KAS Eupen naar KV Mechelen zou overstappen. Maandagmiddag heeft Malinwa de deal officieel bekendgemaakt. De 24-jarige aanvaller was einde contract bij de Panda’s, waardoor KV geen transfersom moet betalen.

havg, dige

Ook het Servische Partizan Belgrado en de Engelse tweedeklasser Queens Park Rangers lieten hun oog vallen op de transfervrije Ngoy, maar ­Malinwa trekt dus aan het langste eind.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ngoy tekende een contract voor drie seizoenen, liet de Mechelse club verstaan op de eigen mediakanalen. “Julien staat gekend om zijn snelheid en polyvalentie. Ik denk dat onze fans gaan kunnen genieten van zijn acties. Hij heeft veel potentieel, nu is het aan ons om ervoor te zorgen dat hij dat ten volle kan gaan benutten”, is sportief directeur Tom Caluwé in zijn nopjes met de komst van de aanvaller.

“Ik wilde ergens naartoe waar ik mij gewild voelde”, aldus Ngoy op de Mechelse webstek. “Dat was hier meteen het geval. De babbels met de coach (Danny Buijs, red.) en Tom (Caluwé, red.) waren goed.”

MEER OVER KV Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio