Kermispret in Mol. 

Kermispret in Mol. © Tommy Maes

Mol Donk viert kermis van 9 tot en met 12 juli

Mol -

Op het kerkplein van Mol Donk in de Sint-Antoniusstraat staan van zaterdag 9 tot en met dinsdag 12 juli de kermis opgesteld. Je kan er ook deelnemen aan de actie Scoren op de Molse Foren.

Op de kermis van Mol Donk kan je schieten in de schietkraam, naar het lunapark, het bulldozerspel spelen, een ritje maken op de kindermolen, springen op de trampoline of een smullen van een frietje of smoutebollen.

Daarnaast kan je met de actie Scoren op de Molse Foren meedingen voor een pretpakket van 50 euro. Voor elke 5 euro die je aan een deelnemende kraam op de kermis spendeert, ontvang je een deelnameformuliertje. Vul het formulier in en deponeer het in een centrale verzamelbox op elke kermis.

Afhankelijk van de grootte van elke kermis, maak je kans op een passend aantal pretpakketten van 50 euro. Behoor je tot één van de getrokken winnaars? Haal dan je kermispakket op in ’t Getouw. Je krijgt dan 50 euro met uiteenlopende tickets en bons voor de volgende kermis. De deelnemende foorkramers hangen een affiche duidelijk zichtbaar in hun kraam. (mto)

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio