©  RAFC Media

Antwerp vertrekt zonder De Sart en Dessoleil op zomerstage, nieuw Bayern-target wellicht te duur

Antwerp blaast maandag op de Bosuil verzamelen voor een zesdaagse stage in de Oostenrijkse Alpen. Om sportieve redenen zijn Dessoleil en De Sart er niet bij. Intussen blijft RAFC de markt afspeuren naar een nieuwe linksachter.

dige, dvd, thst

Na een busritje naar de luchthaven van Deurne stijgt de delegatie om 10.00u op met bestemming Salzburg. Vandaar gaat het richting Waidring, een dorpje in de deelstaat Tirol, waar het stamnummer 1 in totaal negen keer zal trainen. In de late namiddag verwacht Van Bommel zijn spelersgroep een eerste keer op het oefenveld. Zaterdag speelt Antwerp zijn derde vriendschappelijke partij van de voorbereidingscampagne tegen Qatar, dat eveneens een oefenkamp afwerkt in Oostenrijk.

Antwerp vertrok op stage met 27 veldspelers: Ritchie De Laet, Björn Engels, Radja Nainggolan, Birger Verstraete, Viktor Fischer, Alhassan Yusuf, Michel-Ange Balikwisha, Manuel Benson, Pieter Gerkens, Vincent Janssen, Koji Miyoshi, Sam Vines, Bruny Nsimba, Abdoulaye Seck, Christopher Scott, Zeno Van Den Bosch, Jelle Bataille, Faris Haroun, Emmanuel Emegha, Arthur Vermeeren, Laurit Krasniqi, William Pacho, Anthony Valencia, Dinis Almeida, Pierre Dwomoh, Jules-Anthony Vilsaint, Michael Frey

En vier doelmannen: Jean Butez, Davor Matijas, Davino Verhulst en Ortwin De Wolf

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nog geen nieuwe linksachter

Antwerp vertrok overigens ook zonder nieuwe linksback op stage, dat wordt iets voor later deze mercato. Het richtte zijn pijlen onder meer al op Omar Richards (24) van Bayern München. Maar Richards, zo klinkt het bij alle partijen, is op dit moment nog niet haalbaar. De Engelsman, vorige zomer overgekomen van Reading maar amper 575 minuten gespeeld, staat nog wel open voor een nieuwe transfer, maar Bayern heeft de vraagprijs ingesteld op 12 miljoen euro. En het is onzeker of de Duitsers hem zullen willen verhuren. De Great Old heeft echter meerdere pistes lopen.

Omar Richards  

Omar Richards  ©  AFP

Vastgoed

Jobs in de regio