Verbroedering op Rock Werchter: YouTuber Acid springt op podium tijdens optreden van Joost, even later gevolgd door Walter Grootaers

Verrassende verbroedering zondagmiddag op de Main Stage van Rock Werchter: tijdens het optreden van de Nederlandse rapper Joost sprong de bekende YouTuber Acid op het podium, om er samen hun hit Go Acid! te zingen. Even later kwam ook Walter Grootaers erbij, om het refrein te zingen van de bewerking van Ik Wil Je door Joost.

eadp, jvh

De Nederlandse Youtuber Joost Klein mag zondagmiddag het feestje aan het hoofdpodium voor de laatste dag op gang trekken. Dat hij twee verrassingen uit zijn hoed tovert, komt de sfeer alleen maar ten goede.

Halverwege de set wordt plots collega-Youtuber Acid het podium opgesleurd. Samen brengen ze hun gezamenlijke hit Go, Acid! Acid neemt vervolgens afscheid met mooie woorden: “Knuffel elkaar, heb elkaar lief, het leven is veel te kort.” Waarna de twee elkaar om de hals vallen.

 ©  Geert Van de Velde

Aan het einde zet Joost Klein dan weer zijn bonkende herwerking van Ik Wil Je in van De Kreuners. Niemand minder dan Walter Grootaers komt het podium op om de refreinen mee te zingen.

Vastgoed

Jobs in de regio