Winkeltje van den Trip nog één keer open.  

Winkeltje van den Trip nog één keer open.  © evdw

Kinderen Van de Ven openen nog één keer winkeltje van ‘den Trip’

Berendrecht -

Gerard Van de Ven (78) overleed vorige maand. De antiekverzamelaar had twee maanden voordien nog een winkeltje opengedaan, dat twee keer is open geweest. Als eerbetoon aan hun vader openen zijn kinderen nog een keer het winkeltje van ‘den Trip’.

Gerard Van de Ven was 78 toen hij zijn brocantewinkeltje opende om een deel van zijn collectie te verkopen. De man verzamelde zijn leven lang alles wat te verzamelen was en kocht jarenlang inboedels op. Zijn kinderen Pats, Cindy en Guy openen op zaterdag 9 juli de winkel als eerbetoon aan hun vader.

Zoon Guy: “We bieden een deel van de collectie aan. Mensen die vader hebben gekend, krijgen de kans om zo iets te kopen. Het is zeker niet de bedoeling om er een souvenirwinkeltje van te maken. We doen een beroep op mensen die alles naar waarde kunnen taxeren.”

Voor de laatste openingsdag richten de kinderen zich vooral tot particulieren. “Vader kon van sommige voorwerpen moeilijk afstand toen. Dat ligt natuurlijk anders voor ons. Wie vroeger een aankoop misliep, krijgt bij manier van spreken nu een tweede kans.”

Opkopers zijn niet welkom op zaterdag 9 juli in de Dorpsstraat 104 in Berendrecht van 10 tot 16u. (evdw)

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio