Schepen Van Gerven met Erik Verstraelen en Patrick Mestdagh. 

Schepen Van Gerven met Erik Verstraelen en Patrick Mestdagh. © RR

Bataljon Artillerie heeft met Erik Verstraelen een nieuwe bevelhebber

Brasschaat -

In het militair kamp in Maria-ter-Heide vond een bevelsoverdracht plaats. Kolonel Erik Verstraelen neemt het bevel over van kolonel Patrick Mestdagh.

Een bevelsoverdracht vindt iedere twee plaats. Kolonel Verstraelen is uit Brasschaat. Zijn ouders wonen er nog. Verstraelen is 43 en woont in het Nederlandse Biddinghuizen. Hij studeerde in 2001 af aan de Koninklijke Militaire School. Na een hele reeks omzwervingen vat hij nu post in het Brasschaatse Bataljon Artillerie.

Zijn voorganger Patrick Mestdagh kende een eerder woelige periode. Schepen voor militaire relaties Adinda Van Gerven: “Het waren geen evidente jaren. Zowel een virale als een conventionele oorlog kwamen als een tsunami over Europa en zetten vandaag nog steeds onze welvaart, welzijn en veiligheid onder druk. Wij danken kolonel Mestdagh ook in het bijzonder voor de enorme inspanningen die hij leverde bij de snelle uitrol van het vaccinatiecentrum. Kolonel Mestdagh toonde ook zijn groot hart toen we enkele weken geleden een cheque ter waarde van 3000 euro mochten ontvangen voor de aankoop van een rolstoeltransportfiets. Wij verwelkomen Erik Verstraelen als nieuwe bevelhebber en engageren ons geen enkele vraag uit de weg te zullen gaan”, aldus nog de schepen. (jbr)

Vastgoed

Jobs in de regio