Krijgskunstenaar Alfred Laseure (midden). © rr

Kristallen sculptuur voor krijgskunstenaar Alfred Laseure

Ekeren -

Alfred Laseure werd door de Internationale Martial Arts Hall of Fame gehuldigd voor zijn carrière in de Koreaanse krijgskunst. Laseure is al meer dan 40 jaar instructeur en lid van de sportraad van Ekeren.

Het kristallen sculptuur met certificaat. © rr

“Ook mijn collega‘s uit de Japanse, Chinese en Israëlische krijgskunsten en -sporten werden gehuldigd. samen met Franky Lacroix uit Limburg en Gerhard Hermanski uit Duitsland”, vertelt Laseure. De gevierden kregen een kristallen sculptuur en een certificaat overhandigd door bezieler en organisator Martin Zingel, zelf actief in diverse oosterse krijgskunsten.

In de voormiddag mocht Alfred zelf instructies geven aan andere krijgskunstenaars in de Koreaanse ‘zachte’ zelfverdedigingskrijgskunst Hankido. Zelf geeft Alfred les in World Taekwondo, Hankido met Hipkido en Hangeuldo ((diverse stok en houten zwaard systemen)in de sporthal ’t Venneke in Ekeren. Laseure en zijn assistenten verzorgen in september schoolsportdagen in Merksem en in park de Bist in Ekeren in Oktober.

Een poos geleden werd de technische directeur van de vereniging en Koreaanse grootmeester Myung-Soo GM Seo gehuldigd. (mawo) 

0478.51.51.70

baekma-vzw@telenet.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners