Zonder online ticket kom je De Nekker niet meer in. 

Zonder online ticket kom je De Nekker niet meer in. © Marc Herremans

De Nekker over online registratie: “Uiteraard ben je ook welkom na geboortejaar 1962”

Mechelen -

Sinds kort moeten bezoekers zich online registeren om een ticket kopen voor De Nekker in Mechelen. Een Mechelse zestiger ondervond daar problemen mee.

Na opstootjes met heethoofden kom je het provinciaal sport- en recreatiedomein deze zomer alleen nog in met een online ticket. Ook Tony Verbeeck (63) wilde zich graag registreren, maar dat liep niet zoals gehoopt.

LEES OOK. Na tumultueuze start zomer voert De Nekker digitale identiteitscontrole in: “Geregistreerde amokmakers preventief weren”

“Ik ben 63 jaar en boven de zestig lukt het me niet om te registreren. Dat is discriminatie”, zegt de Mechelaar. De directie van De Nekker reageerde zaterdag bliksemsnel. “Uiteraard ben je ook welkom na geboortejaar 1962”, reageert directeur Danny De Wit.

Hij wijst op een probleempje van technische aard. “De dropbox toont inderdaad maar tot geboortejaar 1962. Dat is een tijdelijke situatie door een update naar een nieuwe versie van onze software. Je kunt dat perfect overschrijven en het is niet verplicht om het veldje geboortedatum in te vullen”, legt De Wit uit. Later op de middag liet De Nekker weten dat “het probleem verholpen” is en de dropbox aangepast werd.  svh

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio