Merijn Tinga 

Merijn Tinga © RR

Plastic Soup Surfer Merijn Tinga bezoekt zaterdag Nieuw Zuid tijdens cinema circuit

Antwerpen -

Circuit op Nieuw Zuid krijg dit weekend de Nederlandse beeldhouwer, kitesurfer en zwerfafvalexpert Merijn Tinga over de vloer. De ‘Plastic Soup Surfer’ is bezig aan een surftocht van Brussel naar Amsterdam om aandacht te vragen voor de wegwerpmaatschappij. Zaterdag houdt Tinga halt in Antwerpen, waar hij aanwezig zal zijn op cinema circuit.

Activist Merijn Tinga onderneemt zijn uitdagende expeditie met een e-surfboard gemaakt van wegwerpbekers. Hiermee wil hij consumenten, ondernemers en gemeenten oproepen om van herbruikbaar de nieuwe norm te maken. Op verschillende locaties in zijn tocht van Brussel naar Amsterdam maakt hij tussenstops waarin evenementen georganiseerd worden om zijn missie in de kijker te zetten.

Dit weekend meert hij aan in Antwerpen. Om 16 uur staat er een meet & greet in Stormkop op het menu. Daarna surft hij verder naar circuit, waar om 20 uur voor de allereerste keer cinema circuit wordt georganiseerd. Tinga zal een voorspreking geven bij de film Source 2 Sea. Als de weergoden het toelaten, zal de film buiten worden vertoond. (lava)

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio