De jeugdraad verkoos Emma tot Toffe Gast. 

De jeugdraad verkoos Emma tot Toffe Gast. © rr

Emma Wynants is Toffe Gast 2020-2021

Wuustwezel -

Emma Wynants, voorzitter van jeugdhuis Bar 64, is door de jeugdraad en de jongeren verkozen als Toffe Gast van de voorbije twee jaren. Ze ontvangt 300 euro die ze mag uitgeven voor projecten voor de jeugd.

Door corona kon vorig jaar de verkiezing van Toffe Gast, een initiatief van de Wuustwezelse jeugdraad, niet doorgaan. Daarom is er een dubbele titel. Emma is voorzitter van jeugdhuis Bar 64 in Gooreind, maar zet zich nog in voor allerhande jeugdprojecten. Zo maakt ze ook deel uit van het jeugdbestuur van harmonie Concordia. Ze was ook zelf lid van de jeugdraad. Ze verdient ook haar strepen als animator of vrijwilliger bij tal van organisaties voor de jeugd zoals SWAP (gemeentelijke tienerwerking), kinderhoeken bij evenementen en T-Day voor jongeren. Emma ontving de trofee uit handen van schepen van Jeugd Kris Van Looveren en jeugdconsulente Amber Daniels.

 oen Aerts en Matthijs van Dijck werden verkozen tot gouden gasten. Koen Aerts is o.a. lid van het jeugdbestuur van harmonie De Heidegalm uit Loenhout. Matthijs van Dijck maakte deel uit van de leiding van Jeugdster, begeleider bij fietsen op kamp en een echte leidersfiguur. De jeugdraad maakte ook bekend dat 31 augustus de T-Day wordt georganiseerd in Kalmthout. Camille D’Hondt treedt er op. ( )

Vastgoed

Jobs in de regio