©  SK Beveren

Malick Fall is allereerste transfer van SK Beveren

Op de dag dat de naam SK Beveren terug officieel in gebruik genomen werd, stelde de Wase club zijn eerste transfer voor. De Senegalese middenvelder Malick Fall (19) tekende een contract voor twee seizoenen met optie op de Freethiel.

whb

Derde keer, goede keer. Nadat SK Beveren eerder deze week nog twee transfers door de vingers zag glippen, is het nu wel prijs. Malick Fall tekende vrijdag een contract voor twee seizoenen met optie op de Freethiel. De Senegalese middenvelder (1m94) was de voorbije weken op proef en wist de sportieve staf te overtuigen. Ook in de gewonnen oefenmatch tegen Svelta Melsele (2-5, nvdr.) maakte hij een goede indruk. “Malick is al enkele weken bij ons en we zagen bij hem bepaalde kwaliteiten op en naast het veld, die ons enthousiast maken over de toekomst”, vertelt CEO Antoine Gobin. Fall brak door in eigen land waarna hij in de zomer van 2021 de overstap maakte naar Al Hilal uit Dubai. De jonge middenvelder is zo de eerste transfer van SK Beveren, dat vrijdag officieel van naam veranderde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER SK Beveren

MEER OVER VOETBAL

Vastgoed

Jobs in de regio