Groot feest voor jubilerend KLJ Sint-Lenaarts dit weekend. © RR

KLJ Sint-Lenaarts blaast negentig kaarsjes uit en viert dat een heel weekend lang

Sint-Lenaarts -

KLJ Sint-Lenaarts bestaat negentig jaar. Dat wordt dit weekend gevierd. Vanavond om 20u het startschot gegeven met de opening van de Stuiterbar. Zaterdag is het bal en een barbecue sluit zondag het feestweekend af.

Het belooft een onvergetelijk feestweekend te worden aan het KLJ-lokaal in de Houtstraat in Sint-Lenaarts. Het dj-duo de bouncers uit Sint-Lenaarts mag het feestweekend vanavond aftrappen in de Stuiterbar. Ook Dj Niels maakt zijn opwachting. Wie honger krijgt van al dat bouncen, kan genieten van boterhammen met spek.

De bouncers uit Sint-Lenaarts mogen het feest aftrappen. © RR

Zaterdag is het om 18u eerst aan de kinderen om te feesten op het gratis kinderbal. Vanaf 21u is het dan aan de groten om de benen te strekken op de beats van DJ Tommy en DJ Stavros. Wie in KLJ-oufit komt, wordt beloond met een gratis drankbonnetje. Toegang bedraagt 5 euro.

Zondag kan je met de hele familie de negentigste verjaardag van KLJ Sint-Lenaarts meevieren vanaf 13u. Sportfeesten throwback, kinderanimatie, barbecue en afterparty staan er op het menu. Voor de barbecue moest je wel inschrijven.

(ella)

Houtstraat 4E, Sint-Lenaarts

DJ Niels staat dit weekend ook achter de draaitafel. © RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners