© Patrick De Roo

Aldi opent tijdelijke outletstore in leegstaande loods in Deurne: “Fikse korting op non-foodproducten”

Deurne -

Supermarktketen Aldi opent op zaterdag 2 juli een outletstore op de Merksemsesteenweg in Deurne, naast de brug van den Azijn. Op die manier wil Aldi zijn voorraad non-foodproducten verminderen door ze met een fikse korting aan te bieden.

Jan Stassijns

Een leegstaande loods aan de brug van den Azijn wordt omgevormd tot een tijdelijke outlet van Aldi. In de aanbieding: verlichting, barbecuegerief, coolbars .... De overstock aan non-foodartikelen die in de loop van de afgelopen coronajaren is blijven liggen. Zo was er tijdens de pandemie een tijdelijk verbod op de verkoop van non-foodproducten in supermarkten, maar er waren ook logistieke moeilijkheden in de hele keten.

“We zijn er wel in geslaagd om onze wekelijkse aanbiedingen op woensdag en zaterdag te presenteren toen het weer kon, maar zitten dus met heel wat niet-verkochte producten”, zegt woordvoerder Jason Sevestre. “Die worden nu aangeboden in de outlet. Elke dag zal die winkel een nieuwe selectie aanbieden tegen een fikse korting. Deze periode van stijgende inflatie is voor Aldi het perfecte moment om dit te doen en zo de koopkracht van de Belgische consument te ondersteunen.”

De outletwinkel in Deurne is van maandag tot zaterdag geopend tussen 8.30u en 19u en sluit de deuren ten vroegste op zaterdag 30 juli of wanneer de voorraad op is. (jas)

De outletstore van Aldi op de Merksemsesteenweg in Deurne opent op zaterdag 2 juli. © Patrick De Roo

 ©  Patrick De Roo

 ©  Patrick De Roo

 ©  Patrick De Roo

 ©  Patrick De Roo

 ©  Patrick De Roo

 ©  Patrick De Roo

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen