© vcp

Luc Caals kijkt uit naar ATV-vertellingen: “Ik heb Buienradar al gecheckt”

Merksem -

De ATV-vertellingen zijn terug deze zomer. Maandag trapt Luc Caals de vertellingen in gang in Merksem. Het concept blijft hetzelfde: bij mooi weer gaan de vertellingen door in het park en iedereen neemt zijn eigen stoeltje mee.

Rebecca Van Remoortere

Het is pas zomer als de ATV-vertellingen van start gaan. Ook deze zomer trekken loakel artiesten rond langs gemeenten en districten om er een show van een uurtje te brengen. De voorstellingen zijn gratis en brouwerij De Koninck trakteert op een biertje.

Bij mooi weer gaan de vertellingen buiten door, bij slecht weer is er altijd een alternatieve locatie voorzien. Luc Caals houdt nu alvast Buienradar in het oog. “Of mijn vrouw doet dat toch, want ik ken dat allemaal niet zo goed. Ik hoop dat we buiten kunnen spelen, dat is toch altijd nog gezelliger. Als het regent, mag dat alleen een regen van lachsaldo’s zijn alstublieft.”

Als enige artiest deze zomer zal Luc Caals twee vertellingen op zich nemen. De eerste gaat maandag 4 juli door in Merksem. “Voor mij is het een speciaal feestjaar. Ik word zeventig jaar en sta vijftig jaar op de planken. Ik ben daarom toch maar eens gaan vertellen aan ATV dat ik zin had om op de planken te staan. Speciaal voor de vertellingen heb ik een voorstelling gemaakt die vooral gebaseerd is op dingen die ik in het verleden heb gedaan, qua typetjes bijvoorbeeld. Ik wil niet met te veel nieuwe dingen afkomen.”


 

 © FOTO I&C


 

Ondertussen krijgt Luc Caals ook een reeks op ATV met fragmenten uit zijn carrière. Die loopt deze zomer negen weken lang. “Ik kijk enorm uit naar dit feestjaar voor mij en ben blij dat ik mijn ding nog kan doen op de planken”, aldus Caals.

Iedereen is welkom vanaf 19 uur, de voorstelling start altijd om 20 uur en duurt een uurtje. Bij slecht weer wijken we uit naar een alternatieve binnenlocatie.

De eerste vertelling gaat bij mooi weer door in het Merksemse Gemeentepark Roosendael. De binnenlocatie bij slecht weer is De Volkslust.

Ook onder meer Erhan Demirci, Jan Van Looveren, Bert Kruismans en Jade Mintjens staan deze zomer op de planken.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio