Huis van het Kind startte onlangs al een promocampagne met kleine badeentjes, nu zijn er ook nog twaalf grote te vinden in de regio. 

Huis van het Kind startte onlangs al een promocampagne met kleine badeentjes, nu zijn er ook nog twaalf grote te vinden in de regio. © rr

Huis van het Kind verstopt twaalf badeenden in Balen, Dessel, Mol en Retie

Balen, Dessel, Mol, Retie -

Huis van het Kind Baldemore verstopt tijdens de zomermaanden twaalf badeenden in Balen, Dessel, Mol en Retie. Wie een eend spot en er een selfie mee post op de Facebook- of Instagrampagina, maakt kans op een luxe bad-pretpakket voor het hele gezin.

De badeend is de mascotte van opvang.vlaanderen, een digitaal platform waar alle opvanginitiatieven van de regio Baldemore gebundeld zijn. Toekomstige ouders maken een persoonlijk profiel aan waarmee ze hun aanvraag kunnen indienen en nadien ook verder kunnen opvolgen. Zo wordt de zoektocht naar kinderopvang voor hen heel wat eenvoudiger.

De fotowedstrijd moet het digitaal lokaal loket voor kinderopvang tijdens de zomermaanden extra in de kijker zetten. Door twaalf grote badeenden te verspreiden op verschillende plaatsen in Balen, Dessel, Mol en Retie vraagt Huis van het Kind Baldemore aandacht voor dit initiatief.

Spot je een eend, maak dan een selfie en post die op de Facebook- of Instagrampagina van Huis van het Kind Baldemore met de hashtags #eentjemeteeneendje en #huisvanhetkindbaldemore. Op het einde van de zomer wordt uit alle inzendingen een winnaar getrokken, die een luxe bad-pretpakket voor het hele gezin wint.

Huis van het Kind Baldemore heeft al sinds drie jaar een lokaal loket voor kinderopvang. Het nieuwe platform opvang.vlaanderen betekent een verbetering van de dienstverlening. Het lokaal loket kinderopvang blijft wel bereikbaar voor vragen op het nummer 0471-61.53.18 of loketkinderopvang@gemeentemol.be.

De digitale aanmeldingen via opvang.vlaanderen zorgen voor een duidelijk beeld van de opvangnoden bij jonge ouders. Dit geeft Huis van het Kind Baldemore handvaten om eventuele tekorten aan te kaarten en daarvoor via het Agentschap Opgroeien bijkomende subsidies aan te vragen. (mto)

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio