Red Hot Chili Peppers zeggen concert vanavond af wegens ziekte, onduidelijkheid over optreden Rock Werchter

De Red Hot Chili Peppers hebben hun concert van vanavond in Glasgow moeten annuleren wegens ziekte. Dat liet de band zelf weten via Twitter. De groep moet zondag normaal gezien op Rock Werchter staan maar of dat zal doorgaan is nog niet duidelijk.

Laurence Torck

“Wegens ziekte zal RHCP vanavond 1 juli niet kunnen optreden in Glasgow. We werken aan een nieuwe datum. Houdt uw tickets bij en wacht op een update. RHCP houdt van Schotland en zijn erg teleurgesteld dat ze niet kunnen optreden. Dank u voor uw begrip”, klinkt het in een kort bericht op sociale media. Of de band dan ook zal moeten annuleren voor Rock Werchter is nog niet duidelijk.

Normaal gezien staan de Red Hot Chili Peppers zondag op Rock Werchter, waar ze het festival zullen afsluiten. Het is nog niet duidelijk of ook dat optreden op de helling staat. In de loop van vrijdagnamiddag volgt een update, laat het festival weten. “We zijn hoopvol dat de show kan doorgaan.” Het is intussen al het tweede optreden waar deze week onzekerheid over heerst nadat Metallica ook niet zeker was dat hun concert van vrijdag zou kunnen doorgaan op Rock Werchter. Intussen heeft de band bevestigd dat het vanavond zal spelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER