Ruim veertig springkastelen vrolijken nog tot en met zondag het Sportpark Joris Verhaegen op.

Ruim veertig springkastelen vrolijken nog tot en met zondag het Sportpark Joris Verhaegen op. © Joren De Weerdt

Springkastelendorp strijkt neer aan Sportpark Joris Verhaegen: “Duw in de rug voor basketclub”

Hulshout -

Basket Zuiderkempen en hun sponsor Jungle Jump zorgen nog tot en met zondag 3 juli voor een outdoor springkastelendorp aan het Sportpark Joris Verhaegen in Hulshout. De aftrap werd er woensdag al gegeven, tot groot jolijt van de enthousiaste aanwezigen.

Kristof Van Rompaey

Ruim veertig springkastelen in verschillende vormen en soorten palmen momenteel de wielerpiste aan Sportpark Joris Verhaegen in. Jungle Jump organiseert zulke springkasteeldorpen in heel Vlaanderen. In de sporthal van Hulshout organiseert het ook al jaren indoor edities. Het bedrijf is sponsor van Basket Zuiderkempen en zet nu samen met de vereniging de schouders onder een eerste Hulshoutse outdoor editie.

 

 © Joren De Weerdt

Het initiatief moet de basketspelers een duw in de rug geven na twee moeilijke coronajaren. “De club speelde toen veel wedstrijden zonder publiek. Als vereniging was het dus niet makkelijk om inkomsten te garanderen”, stelt Dries Delsard van zowel Jungle Jump als Basket Zuiderkempen. “De samenwerking met Jungle Jump kan daarbij helpen. Basket Zuiderkempen staat volledig in voor de catering. Er is ook een frituurwagen aanwezig. De opbrengsten gaan rechtstreeks naar de jeugdwerking van de club.”

Niet reserveren

Donderdag kunnen kinderen komen springen van 13 tot 19u. Vrijdag, zaterdag en zondag kan dat al vanaf 10u. Je betaalt daarvoor 7 euro per dag. Er zijn ook weektickets te koop aan 20 euro. Daarmee kunnen kinderen elke dag onbeperkt komen spelen. “Een aantal springkastelen gaat met water gepaard. Neem dus gerust je zwembroek mee. Tickets zijn enkel aan de kassa te koop. Reserveren is dus niet mogelijk en niet nodig”, geeft Delsard nog mee. “Volwassenen die komen genieten op ons zomerterras, betalen trouwens geen inkom.”

 

 © Joren De Weerdt

www.junglejumpdays.be

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio